29/11 Lördag

Jag vaknade klockan 05.58 och kunde inte somna om. Låg kvar i sängen trekvart och sedan gick jag upp och lagade frukost. Men även om jag var uppe tidigt kan jag inte säga att jag var pigg.  Jag får väl ta en tupplur senare i dag. När frukosten var avklarad gick jag och satte mig vid datorn och jobbade med min examinationsuppgift som skall lämnas in den 19 dec. Fick gjort en hel del faktiskt.

Den här helgen är det Adventsmarknad i Klåva. Vi tog en promenad dit och gick runt och tittade på allt som bjöds ut till försäljning. Det mesta behövde vi inte alls men  fick  med oss lite  hem i alla fall. Sex julgranskulor av glas, 30 julkort, en (1 st) lussekatt,

ett bagebrö (hönökaka bakad i vedeldad ugn) och lite godis. Dessutom fick vi två whiskyspetsade marsipanlimpor. Det är en f.d.  arbetskamrat till mig som roar sig med att tillverka dessa godingar i hundratal och sedan säljer han dem på marknaden. De är supergoda! Det kommer att bli svårt att låta dem ligga kvar till jul.

Inne på Fiskemuséet kunde man köpa knäckebröd med nystekt sill som pålägg. Det brukar maken inmundiga med god aptit och gjorde så även i år - till en kostnad av 15 kr. Det är en del som kostar på sig!

Jag sökte en bild på "adventsmarknad hönö" och fick en bild på en marknad i Marrakech. Håll till godo!

På eftermiddagen satt jag nog i tre timmar och skrev på uppgiften. Kände mig jätteduktig.

I går hade maken med sig nummer två av den nya belysningen till matbordet. I dag har båda lamporna fått sina nya krokar och platser. När något skall sättas upp på väggar eller tak brukar maken hålla i föremålet och jag mäter eller måttar. Så även denna gång. Resultatet blev väl "så där" rakt , men jag har ingen att klaga på.  Jag gjorde ett försök ...till ingen nytta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0