25/2 Lort och pannkaka

När jag flög till och från USA slog det mig att talesättet ovan passade mycket bra  vid ett tillfälle. Innan planet skulle landa fick vi som reste i ekonomiklass ett meddelande. Vi uppmanades att plocka ihop skräp och flygvärdinnan skulle gå runt med en soppåse för att samla upp det. Vi skulle vika ihop filten och lägga den i stolsfickan, lämna kudden på sätet  samt lämna tillbaka hörlurarna som vi fått låna.  Det är inga ohemula krav så alla gjorde sitt bästa för att hjälpa till att få det snyggt.
                 
       ekonomiklass                                  business class

När planet landat och vi ekonomiare gick framåt mot utgången gick vi  förbi de avdelningar i planet som har stora fina stolar med mycket utrymme åt alla håll. Det är  dyrt att resa på det viset.  Där såg ut som någon hade gått bärsärkagång runt stolarna. Filtarna - mycket finare än de vi hade fått -  tidningar och papper, hörlurar och kuddar låg utspritt på golvet. Det är väl inte så mycket att säga om det. Businessarna hade ju inte blivit uppmanade att städa efter sig. Det är skillnad på lort och pannkaka.

Kommentarer
Postat av: Christina

Halloj!

Fy vad löjligt! var dom som flög Businesskl.för fina för att låta bli att stöka till det och att hålla ordning omkring sig???

Tack för mailet, har skickat det vidare=)

2009-02-25 @ 16:38:03
URL: http://www.hemsida.net/christina/
Postat av: Ingalill

Ja, man undrar ju...

2009-02-25 @ 18:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0