18/4 Säpo eller Frurtj?

När vi kom tillbaka från Paris och hade packat in bagaget i bilen på flygplatsens parkering kom vi inte långt, kanske femhundra meter. Vi hade punktering på höger fram. Vi tog oss till en automatmack i närheten av Landvetter Airport Hotel  och ringde efter assistans. Den var ganska långt bort så vi fick vänta drygt en timma tills den dök upp. Klockan var elva på kvällen.

När vi hade suttit i bilen och väntat ett tag körde en  servicebil från flygplatsen fram till oss. Chauffören vevade ner rutan och undrade vad vi gjorde där. Han hade fått information om att två personer satt i en bil på tappen och det stämde ju. Undrar vem som informerat honom om det. Säpo eller Frurtj (Franska Underrättelsetjänsten)? Han teg som muren när vi frågade men nöjde sig med vår förklaring och körde iväg.

                              
Så småningom kom vår assistans i form av bil och en ung man som kliade sig i huvudet gång efter annan och som inte visste hur han skulle lösa problemet. Tur att maken visste. Allt ordnade sig och vi kunde lämna den övervakade platsen och fortsätta hemresan.

Kommentarer
Postat av: Nattis 2.0

Haha klart de tyckte det var skumt! Ni kunde ju vara terrorister! Tur de har såpass mycket koll ändå!



Tack snälal för erbjudandet. Jag har klarat mig ganska bra på det jag haft hemma och orkade faktiskt gå till affären idag. WIN

2010-04-18 @ 13:04:35
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter
Postat av: Ingalill

Gott att du är bättre.

2010-04-18 @ 14:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0